Thursday, October 3, 2013

Baguio ag ro mga pagbag-o sa akong Pagbalik

and the Baguio journey continues....
Among my lists to visit is the most-featured restaurant, Oh My Gulay by Kidlat Tahimik.  So the next day after pampering ourselves with Baguio Country Club's great foods we checked out the place.  You need to climb the stairs up to the nth floor of the building.  They made sure we are hungry from walking the stairs so we order more. hahahaahha



for a resto in a penthouse may ganito pa talaga sila. astig!



Aliw pati ang chandelier na ito ;)

Kahit ang intricacy ng designs and innovation. 

Mula sa Oh My Gulay naglibot pa gid kami sa syudad hasta nakit-an namon do lugar ngara.  Pagsueod, mini bookshop gali.  Kaaliw eang dahil bisan maisot do lugar namaximize nanda.  Ikaywang paeapag eot a do piktyur ngara.
Pati dayang sign ngara hai mapayuhum ka gid pagsueod mo.
May corner pa para mangapengape o kaya pungkuan mo gid ing pagbasa. 
Inabutan kami it uean habang nagaboebaktas kaya napasilong kami sa sangka Chinese restawran.  Dahil maeamig sa Baguio ag eumamig pa gid pag-uean, order eagi ako it tsaa.  Pangpainit. Manami do peppermint ngara pero ang paborito gid nga tsaa hai chamomile dahil sa kahumot habang nagahigop ikaw.
Bukon it akong order da pero ginsamitan ko eang.  Manami man pero manok man gihapon imaw nga 45 days kaya hasta eang ako sa samit-samit.  Nagpundo ako it kaon ko manok nga 45 days kaya ginalikawan ko gid magbakae o mag-order kara.
Ako kaibahan ang mentor nga si Ate Maita habang gaenjoy sa among ulihing ihapon sa Baguio dahil pagkatapos kara diretso eon kami sa terminal it bus.
Pagpanaug ko pa eang sa terminal it bus sa Baguio ko aga-aga ngaron, hakit-an ko do manugtaho.  Nabasahan ko sa isang blog nga manami do taho it Baguio kaya unang-una ko gid nga ginkaon hai taho flavored strawberry ;)
Dahil agahon pa para magtsek-in sa Baguio Country Club, naglibot-libot anay kami sa syudad.  Gin-usoy namon do café and bakery ko among kilaea ag imaw man do nagpasueod kamon sa Baguio Country Club dahil indi ka kasueod sa hotel kung bukon ka it member.  Ag dahil gingamit namon anang membership privilege, barato eat-a among ginbayran.  Kung hinaeang kamo sa Baguio maeapit imaw da sa Session Road.  Manami do andang pandesal.  Owa ako gakaon en it pandesal ngaron dahil white bread pero gapakisama mat-ang sa ang mga kaibahan kung amat ;)
Nakibot ako nga nakit-an ko ro brand it ice cream ngara.  Una kong samit kara hai namian gid ang.  Gin introduce ra kakon sa ang amiga kat sa Assumption pa ako gaubra.  Family business nanda ra.  Nalipay ako nga nakaabot eon sanda sa Baguio.  Hin-uno kaya makaabot sa Aklan?  Manami ra nga ice cream.  Kakaiba gid a da lasa.  Maadik ka kung hisamitan mo ra.
Namian pa gid ako sa lamesa.  Simple pero elegante with style.
Hara do kape, pandesal ag butter nga ginpamahaw namon.  Owa ako kasamit ko Dan Eric's ice cream dahil gakurog eon ako sa eamig ;)
Sa Session road man gihapon makita mo do Azotea ngara.  Namian eang ako sa anang disayn kaya ginpiktyuran ko.

 
Sa sueod eon da it Oh My Gulay.  Puro kahoy ag may view pa ikaw it Baguio habang nagadamoe eon do fog.


 
Among mga gin-orders ag siempre samit-samit eang dayon para abo man imong hisamitan sa andang menu.  Nami tanan do pagkaon nanda.  Ayos man do presyo affordable. 

For once nalipay ako pagkakita ko nga ro siding it pasta hay wheat bread.  May class ro taste kung kakon pa.
Magsueod ka sa building kung siin do Oh My Gulay daya ro tiles.  Aliw lang ;)

 
Abo pang dapat balik-balikan sa Baguio.  Indi gid ako magsawa nga mag-adto dahil abo pirmi nga pagbag-o ag nagapabilin gihapon da magic kakon kapin pa kung gatikang-tikang ako sa Session Road ;)


Paano maging member ng Truly Rich Club ni Bo Sanchez
Be Truly RICH
How to EARN by Working @ HOME

No comments: